• foto_voor_tussen_alinea_2_de_persoon.jpg

AdresenContact

Openingstijden

  • 9:00 - 20:30
  • 9:00 - 20:30
  • 9:00 - 20:30
  • 9:00 - 20:30
  • 9:00 - 20:30
  • 10:00 - 13:30
  • Gesloten

Mediapixels

Geenestraat 45
6031 VM Nederweert
T: 0495 - 711 200
E: sales@mediapixels.nl
W: www.mediapixels.nl

twitter facebook

OverMediapixels

 

Even voorstellen…… Mediapixels, Creative Design Studio.

Wie of wat is Mediapixels zal u zich nu afvragen?


Mediapixels uit Nederweert is een jong, dynamisch bedrijf dat alle kennis en expertise in huis heeft om van elk mediapakket een creatief succes te maken.

Bij Mediapixels kunt u terecht voor diverse mediaproducten. Wij richten ons op het ontwikkelen van Webdesign, logo’s en huisstijlen, drukwerk, bannering, product fotografie, linkbuilding en het maken van webwinkels. Al onze producten worden naadloos op de wensen van de klant aangesloten in een op maat gemaakt pakket. Zeker in deze tijd van snelle veranderingen is het namelijk belangrijk om op te vallen. Mediapixels zorgt daar voor, en dat voor een zeer betaalbare prijs! Kijk ook eens op www.goedkopereclameproducten.nl

De persoon achter Mediapixels is Patrick Coumans. Hij heeft meer dan 14 jaar ervaring in de diverse disciplines en is daardoor perfect in staat het juiste medium toe te passen om het door u gewenste resultaat te behalen. Deze ervaring heeft hij onder anderen opgedaan als grafisch vormgever  bij de André Rieu Studio’s in Maastricht, waar hij mede verantwoordelijk was voor het opzetten van de grafische afdeling. Naast het maken van CD en DVD hoezen richtte hij zich tot diverse multimediale producten wereldwijd. Als multimediale vormgever is hij zijn grenzen blijven verleggen om nieuwe uitdagingen aan te gaan door middel van diverse studies als o.a. Online Marketing, Social Media en Narrowcasting.

Mediapixels blijft telkens op zoek naar vernieuwingen op mediagebied. Nieuw in ons aanbod is het pakket Flyingpixels, een revolutie op het gebied van luchtvideo’s en luchtfoto’s.

Onbemande video heli’s zweven als vogels door de lucht en komen daardoor op plekken die voorheen onmogelijk leken.  Hierdoor gaat er een dynamische nieuwe wereld voor u open. Flyingpixels is door de overheid (Ministerie van Defensie) een goedgekeurde onderneming op het gebied van luchtfotografie & video producties.

Al veel bedrijven gingen u voor om gebruik te maken van onze diensten. Dit heeft inmiddels de nodige referenties opgeleverd.

Een greep uit onze lijst:
Rabobank Centraal Zuid-Limburg, Bouwbedrijf Teng Wijen, Politie Limburg-Zuid, The Production Factory,
Cito-totaalservice, Draline BV , Enjoy Diving, Grand Madeira, Harmonie St. Joseph Nederweert, SHD Grafimedia en Guidos Orchestra.

Onze referentielijst is natuurlijk vele malen langer. Graag nodigen wij u dan ook uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om te kijken wat Mediapixels voor u kan betekenen.

“Uitdagend en opvallend, overgoten met de juiste vormgeving bepalen wij Uw identiteit!”

Mediapixels
+31(0)495 - 711 200
sales@mediapixels.nl
www.mediapixels.nl
www.goedkopereclameproducten.nl