AdresenContact

Openingstijden

  • 0:00 - 0:00
  • 0:00 - 0:00
  • 0:00 - 0:00
  • 0:00 - 0:00
  • 0:00 - 0:00
  • 0:00 - 0:00
  • 0:00 - 0:00

Ospel Actueel

Onze lieve Vrouwestraat 13
6035AM Ospel
T: 0622470376
E: redactie@ospel-actueel.nl
W: ospel-actueel.nl

youtube twitter facebook

OverOspel Actueel

De nieuwssite Ospel Actueel begon in 2009 als www.ospel-actueel.nl en is nu de best bekeken nieuwssite in Ospel, groot Nederweert en Midden-Limburg.

 

De 3 websites zijn:

 

www.ospel-actueel.nl

www.nederweert-actueel.nl

www.middenlimburg-actueel.nl

 

Vraag naar de voorwaarden om te adverteren.

 

De meest gelezen nieuwssite in de

 

verre omtrek: altijd actueel!

 

Ospel Actueel slaat vleugels uit

 

Vanaf medio januari 2013 is www.ospel-actueel.nl nog actueler, sneller, breder, informatiever, gevarieerder en interessanter! Met een volledig nieuwe look en een heldere zoekstructuur voor nieuws uit de regio is deze meest gelezen nieuwssite klaar voor de toekomst! De initiatiefnemers laten zich bij de nieuwsgaring niet beperken tot de gemeente- of regiogrenzen. Ospel Actueel slaat de vleugels breed uit.

Naam

In 2009 ontstond bij Niek en Marian Hendrix het idee ‘hun’ kern Ospel letterlijk op de digitale kaart te zetten. Volgens hen was het maatschappelijk, sociaal en bedrijfsleven van Ospel het waard om een dagelijks podium te bieden voor lokaal nieuws. De site Ospel Actueel was meteen vanaf het begin een hit. Het aantal bezoekers steeg per dag. Door de opzet en de geboden informatie werd Ospel Actueel een voorbeeld voor andere dorps- en nieuwssites in de omgeving. De site trekt dagelijks gemiddeld duizenden unieke bezoekers afkomstig uit de gemeente Nederweert en Weert en groeit snel. Overigens trekt de site bezoekers uit alle delen van de wereld. Hieruit blijkt eens te meer dat het medium voldoet aan een informatiebehoefte.

 

Stilstand is achteruitgang. Daarom zijn de initiatiefnemers continu op zoek naar vernieuwing, aanvulling en ontwikkeling. Voor Niek en Marian Hendrix en hun team is nu de tijd aangebroken om een volledig nieuwe site te presenteren.


Overzichtelijk informatieaanbod door channeling

Was de oude site nog een vergaarbak van mededelingen, de nieuwe site biedt informatie op een heldere en overzichtelijke manier. Alle berichten zijn gerubriceerd via het systeem van channeling. U vindt er de voordelen van de slager, maar ook bedrijveninformatie, met een rechtstreekse link naar het ondernemersnetwerk www.bizzcu.nl .De nieuwsfeiten verschijnen centraal op het scherm. Wilt u alleen het nieuws lezen over een specifieke kern: klik dan op de button met de plaatsnaam van uw keuze. Dankzij de ingenieuze navigatietechniek en de heldere vormgeving kan iedere bezoeker zich snel op de hoogte laten stellen van het regionale nieuws.

 

Makkelijk leesbare informatie in vakblogs en interviews

Ospel Actueel blijft dicht bij de mensen en maatschappelijk betrokken. De site laat zich nog het beste vergelijken met een digitaal magazine. Met advertenties, informatie over gadgets en aanbiedingen. Met informatie voor en door diverse doelgroepen. Op de site vindt u ook een reeks interviews over bijzondere personen in en rondom Ospel en omstreken. Via korte columns (blogs) houdt een achttal vakgenoten u wekelijks op de hoogte van ICT, social media, reizen, natuur in De Pelen, taal, kunst en cultuur, historie, voeding, financiën en de tuin. Natuurlijk vindt u er nog steeds het kleine menselijke nieuws zoals u dat van hen gewend was, onder de button ‘Ons Dorp’.

 

Aantrekkelijke advertentietarieven door samenwerking

Ook voor bedrijven is de nieuwe site interessanter geworden. Zoals bekend ondersteunt Ospel Actueel het snel groeiende ondernemersnetwerk Bizz’Cu.

De samenwerkingsverbanden hebben geleid tot aantrekkelijke advertentiepakketten voor ondernemers. Via Ospel Actueel is het mogelijk lokaal, regionaal én provinciaal te adverteren voor een zeer concurrerende prijs. Zo wordt adverteren op Ospel Actueel nog aantrekkelijker. Niet alleen met een advertentie, maar met ruimte voor aanbiedingen, toelichting op het bedrijf (bedrijfsprofiel), interviews, weblinks etc. Kijk voor meer informatie op www.ospel-actueel.nl.

 

Klaar voor de toekomst

Ospel Actueel is klaar voor de toekomst. Samen met een aantal medewerkers en samenwerkingspartners ( Ondernemersnetwerk Bizz’Cu, Zippycraft Social Media, Mediapixels Creative Design Studio, Sparkle Tekst & Communicatie en PM IT Solutions) zetten Niek en Marian Hendrix zich in om u als lezer en bezoeker van Ospel Actueel dagelijks te voorzien van nieuws, actualiteiten en achtergronden. Via www.ospel-actueel.nl  en natuurlijk via facebook en twitter. Altijd actueel!

 

Persberichten, nieuws, activiteiten en foto’s kunt u mailen naar redactie@ospel-actueel.nl. Teksten worden binnen 24 uur geplaatst. Ook speciale verzoeken en reacties mailt u naar dit mailadres.