• SOS facebook achtergrond.jpg

AdresenContact

Openingstijden

  • 0:00 - 0:00
  • 0:00 - 0:00
  • 0:00 - 0:00
  • 0:00 - 0:00
  • 0:00 - 0:00
  • 0:00 - 0:00
  • 0:00 - 0:00

SOS Horeca

Sint Antoniusplein 18
6031 ED Nederweert
T: 06-20433926
E: info@soshoreca.nl
W: www.soshoreca.nl

linkedin twitter facebook

OverSOS Horeca

Wat kan SOS Horeca voor u betekenen?

 

Ondernemen in de horeca is inspirerend maar kan ook knap lastig zijn. Dat weet u als geen ander. Om het maximale rendement te behalen, moet namelijk álles kloppen. De benadering van uw gasten. De producten waarmee u werkt. De kwaliteit en tevredenheid van uw personeel. Veiligheid en hygiëne. De marketing. En niet te vergeten de kosten.

SOS Horeca adviseert op al deze terreinen. Al jaren. We schrijven geen dure adviesrapporten. SOS Horeca komt – zoals de naam al zegt – in actie. We lopen met u mee, kijken waar het beter kan en helpen u vervolgens stap voor stap om de verbeteringen door te voeren. Op álle fronten of op onderdelen, net waar uw onderneming behoefte aan heeft. Rechttoe rechtaan, een eerlijk verhaal. Zodat u met plezier, vertrouwen en een maximaal rendement kunt ondernemen.

 

Operationeel advies

 

Zeker in de horeca verlies je als ondernemer gemakkelijk het overzicht. De waan van de dag biedt nauwelijks ruimte voor reflectie. Hoe worden uw gasten benaderd? Lopen de processen op de werkvloer zoals ze moeten lopen? Zijn uw producten in orde en worden ze op de juiste manier bereid en uitgeserveerd? Kortom: hoe kan ik de omzet verhogen?

SOS Horeca helpt u hierbij. Met operationele adviezen, geënt op jarenlange praktijkervaring in de horeca. En met gerichte trainingen voor uw personeel, onder meer in het benaderen van uw gasten. We geven u handzame tips die u direct kunt toepassen. Het resultaat: meer rendement

 

Zeker in de horeca verlies je als ondernemer gemakkelijk het Kwaliteit en veiligheid

 

De veiligheid van uw gasten en personeel staat natuurlijk voorop. Het laatste wat u wilt is dat er iemand ziek wordt omdat de hygiëne niet in orde is. Toch ligt dat risico in de horeca altijd op de loer. Het is en blijft namelijk mensenwerk.

SOS Horeca helpt u om de voedselveiligheid volgens de wettelijke HACCP-voorschriften te borgen. Blijvend. Dat begint en eindigt met de kwaliteit van uw producten en de mensen die er mee werken. Die moet constant op hoog niveau zijn. Alleen op die manier kan uw horecaonderneming zich onderscheiden. Zeg nou zelf: het onderneemt toch een stuk prettiger als u weet: het is geregeld.

overzicht. De waan van de dag biedt nauwelijks ruimte voor reflectie. Hoe worden uw gasten benaderd? Lopen de processen op de werkvloer zoals ze moeten lopen? Zijn uw producten in orde en worden ze op de juiste manier bereid en uitgeserveerd? Kortom: hoe kan ik de omzet verhogen?

SOS Horeca helpt u hierbij. Met operationele adviezen, geënt op jarenlange praktijkervaring in de horeca. En met gerichte trainingen voor uw personeel, onder meer in het benaderen van uw gasten. We geven u handzame tips die u direct kunt toepassen. Het resultaat: meer rendement.

 

Financieel advies

 

We hoeven er niet omheen te draaien: het zijn zware tijden voor de horeca. Alle reden dus om uw financiën kritisch tegen het licht te houden. De loonkosten. De inkoop. De energierekening. De verzekeringen. SOS Horeca brengt overzicht in uw financiële huishouding, analyseert de werkprocessen en geeft advies. Over hoe u de kosten beheersbaar kunt houden en nieuwe inkomstenbronnen kunt aanboren. We benaderen de zaak anders. Vanuit de praktijk: creatief en persoonlijk.

 

Interim management

 

Zeker in de horeca moet u snel kunnen schakelen. Hoe druk u het ook heeft, de gasten wachten dus mag de bedrijfsvoering nimmer in gevaar komen. SOS Horeca schakelt razendsnel. Bij ziekte, tijdens vakanties of op momenten dat de werkdruk het kookpunt bereikt, bieden we direct de helpende hand. Zowel vóór als achter de schermen. Ook bij een reorganisatie kan SOS Horeca u ondersteunen in het management. Ontzorgen heet dat. Zodat u de handen vrij heeft om te doen wat u moet doen. Ondernemen.