AdresenContact

Openingstijden

  • 0:00 - 0:00
  • 0:00 - 0:00
  • 0:00 - 0:00
  • 0:00 - 0:00
  • 0:00 - 0:00
  • 0:00 - 0:00
  • 0:00 - 0:00

In-door concepts

Lochtstraat 10
6035BN Ospel
T: 0495622544
E: info@in-door.nl
W:

OverIn-door concepts

In-door concept biedt u maatwerk aan op het gebied van binnendeuren.

 

"Een mooie deur is een verlengstuk van uw interieur. De collectie van In-door concepts biedt u de mogelijkheid eindeloos te variëren en stelt u in staat om naadloos aan te sluiten op uw interieurstijl en smaak.
Alle deuren zijn van Nederlands fabricaat en bieden het beste op gebied van ontwerp en functionaliteit.
In-door concepts ontzorgt u van begin tot eind. Of het nu gaat om deuren, hang en sluitwerk, deurbeslag, lak of montage. Wij bieden u advies op maat, in elke gewenste prijsklasse."
 
" U kiest voor In-door concepts omdat .............
 
- Wij door middel van keuze advies, uw gewenste stijl in deuren door de gehele woning consequent doorvoeren. Van eye-cather in de entree tot stijlvolle meterkast deur. Alles desgewenst met bijpassende plinten, neuten en architraven.
 
- We innovatieve oplossingen bieden die net dat beetje extra cachet geven.
Denk hierbij aan schuifdeur systemen, taats oplossingen, onzichtbare scharnieren en naadloze kozijnen of vlak in de wand liggende deuren. Voor elk functioneel probleem hebben wij een passende oplossing.
 
- Maatwerk bij ons de standaard is.
In-door concepts begint waar anderen op houden. Buiten de standaard maatvoering bieden wij deuren tot 4 meter hoog en 1,2 meter breed. Bredere stijlen? Hogere dorpels? Afwijkende panelen? Geen probleem!
 
- Ready to Go!
Met behulp van moderne CNC technieken en digitaal inmeten is uw deur pasklaar. Ideaal voor oudere woningen met "minder rechte" kozijnen kunnen voorzien worden van een nieuwe, goed sluitende deur.
 
- Professionals.
Onze deuren worden door vakmensen geproduceerd met oog voor detail. Ook het eventuele spuitwerk en de montage wordt door experts verzorgd. Dit garandeert een optimaal eindresultaat zelfs voor de meest kritische klant. De professionele projectbegeleiding zorgt ervoor dat alles naadloos en op tijd geregeld wordt.