• AVEVE_FBtimeline_algemeen.jpg

AdresenContact

Openingstijden

  • 9:00 - 18:00
  • 9:00 - 18:00
  • 9:00 - 18:00
  • 9:00 - 18:00
  • 9:00 - 18:00
  • 9:00 - 17:00
  • Gesloten

AVEVE Tuin Dier Bakplezier

Staat 40
6031 EM Nederweert
T: 0495 74 50 31
E: Tuincentrum.Nederweert@aveve.nl
W: www.aveve.nl

facebook

OverAVEVE Tuin Dier Bakplezier

TUIN

AVEVE is een echte tuinspecialist. Daarom helpen we je graag verder en kan je met al je vragen altijd terecht bij één van onze AVEVE-tuinspecialisten. Vanuit onze opgebouwde expertise en de land- en tuinbouw,geven we praktische tuintips en nuttig advies.

Je kan bij AVEVE terecht voor graszaad en tuinzaden, gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en potgrond en een ruim aanbod groenten en tuinplanten. Evengoed vind je er tuingereedschap, potten en bloembakken, terrasmeubelen en parasols, tot zlefs decoratie en bloemschikmateriaal.

 

DIER

Of je nu kippen, eenden, schapen, geiten,varkens of paarden hebt, AVEVE heeft het aangepaste voer! Wist je dat je bij AVEVE ook levend pluimvee kan bestellen? Ook voor konijnen, cavia's of andere knaagdieren kan je bij ons terecht.

 

Vogels, vissen, kat of hond: wij hebben voor ieder wat wils. Onze specialisten adviseren je het meest geschikte voer en helpen in de keuze van halsbanden, speeltjes en andere benodigdheden. In AVEVE's dierenapotheek vind je producten om je kat, hond of paard fit en gezond te houden!

 

BAKPLEZIER

Van oudsher produceert AVEVE een ruim assortiment broodmixen. Bij de ALL-IN mix hoef je enkel water toe te voegen en de broodmachine doet de rest. Wil je creatief broodbakken en zelf gist, zout en andere ingrediënten toevoegen? Dan zijn de CLASSIC-broodmixen ideaal voor jou.

Verder vind je bij AVEVE een breed assortiment mixen voor gebak en dessert: cake, wafels, pannekoeken, speculaas, biscuit, ...al dit lekkers is eenvoudig te bereiden en lukt altijd! Met AVEVE Cake 'n Party maak je de heerlijkste cupcakes en taarten. En probeer zeker ook de heerlijke croissants en broodjes uit onze diepvries-afdeling: enkele minuten in de oven en klaar!